Skip links

EDIT Aftermovie V3 00 05 07 24 Still015
Verlopen

Aanbieding

Ook in de Kerstvakantie het 2e Uur gratis bij Golflounge Amsterdam

- Amsterdam Zuidoost, De Hoge Dijk

extra ledenvoordeel
leden vanaf €59,- p.p.

Heb jij al kennisgemaakt met de Golflounge Amsterdam? In deze golflounge staat afslaan, borrelen en fun centraal. En het maakt niet of je wel of niet een golfbal kunt slaan. Zie het als het nieuwe bowlen, maar dan met een golfclub en golfbal. Kies op de monitor het spel dat je wil spelen en kies het aantal deelnemers. Regel zelf nog een mandje ballen (gratis), de clubs staan al klaar. En daarna sla je om beurten een bal. Het maakt niet of je dat wel of niet eerder hebt gedaan, het gaat om de lol. Computers en radar volgen je bal en geven het resultaat van je slag weer op de monitor.

Als lid van ANWB Golf profiteer je in de Kerstvakantie nog van ledenvoordeel. Huur een box en ontvang het 2e uur gratis! Een box huur je al vanaf € 59,- en is geschikt voor maximaal 6 personen. Kom je met 6 personen, dan betaal je dus net geen € 10,- per persoon voor 2 uur plezier! Dus verzamel 6 vrienden, familieleden of collega's en ga genieten!

In de Kerstvakantie is Golflounge Amsterdam al open vanaf 12.00 uur!

Actievoorwaarden

  • 2e Uur gratis op vertoon van je ANWB Golf pas

De Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46 , Amsterdam Zuidoost

Premium Partner Golfcentrum De Hoge Dijk ligt op ruim 2 kilometer ten noorden van Abcoude onder de rook van Amsterdam in Noord-Holland. De golfbaan beschikt over 27 holes, ruime oefenfaciliteiten waaronder een Trackman Driving Range, een golfacademy met 8 golfleraren en een brasserie.

Jaarlijks spelen gemiddeld 3.028 leden van ANWB Golf een ronde bij De Hoge Dijk. Ongeveer 80% speelt een 9 holes ronde en 20% speelt een 18 holes ronde.

Leden krijgen 15% Premium Partnerkorting op de greenfee.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Abcouderstraatweg 46, 1105 AA, Amsterdam Zuidoost, Nederland

Meer tijdelijke Deals

 • Parkbaan zaanse golf
  Aanbieding
  3 halen = 2 betalen

  3=2 Greenfeedeal!

  De Zaanse, Wijdewormer Premium partner badge

  Nú 3 greenfees halen en maar 2 betalen. Speel dus deze maand samen met twee golfmaatjes een rondje bij onze kersverse Premium Partner De Zaanse Golfclub!

 • WATERLAND GC 19
  Aanbieding
  Greenfeevoordeel

  € 5,- greenfeekorting per 9 holes

  Waterland, Amsterdam

  Profiteer van € 5,- greenfeekorting per 9 holes per persoon bij golfbaan Waterland!