Skip links

Burg Golf Haverleij s Hertogenbosch golfen met vrienden

Ledenvoordeel bij nog meer golfbanen

Met je ANWB Golf lidmaatschap profiteerde je al van ledenvoordeel bij meer dan 90 golfbanen. En we zijn blij dat we daar maar liefst 6 golfbanen aan toe mogen voegen! We heten de BurgGolf banen De Berendonck, De Haverleij, Gendersteyn, Sint Nyk, Westerpark en Golfclub de Koepel van harte welkom. Stuk voor stuk zijn het allemaal prachtige banen. Boek snel een starttijd met 10% ledenvoordeel.

burggolf_berendonck_anwbgolf_terras

BurgGolf De Berendonck

BurgGolf De Berendonck ligt in Wijchen, onder de rook van Nijmegen. De baan telt een 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par 3 baan, oefenfaciliteiten en een restaurant met buitenterras.

10% greenfeekorting

haverleij_burggolf_anwbgolf_clubhuis

BurgGolf De Haverleij

BurgGolf De Haverleij is gelegen in het groen tussen de prachtige woonkastelen nabij 's-Hertogenbosch. De golfbaan beschikt over een 18-holes wedstrijdbaan, een 9-holes Par-3 golfbaan, ruime oefenfaciliteiten (dubbele etage driving range) en een restaurant met een prachtig buitenterras.

10% greenfeekorting

gendersteyn_anwbgolf_burggolf_clubhuis

BurgGolf Gendersteyn

BurgGolf Gendersteyn is gelegen onder de rook van Eindhoven in het groene Veldhoven. De golfbaan telt 25-holes, een driving range, oefenfaciliteiten en een restaurant met uitzicht over de golfbaan.

10% greenfeekorting

Burg Golf Sint Nyk_anwb golf_clubhuis

BurgGolf Sint Nyk

BurgGolf Sint Nyk is gelegen in het mooie Friesland, ten westen van Heerenveen. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, ruime oefenfaciliteiten en een restaurant.

10% greenfeekorting

Burggolf_westerpark_zoetermeer_anwbgolf_golfen

BurgGolf Westerpark

BurgGolf Westerpark ligt in Zuid-Holland, tussen Zoetermeer en Den Haag. De golfbaan heeft een 18 holes wedstrijdbaan, een Toptracer driving range en een gezellig restaurant met buitenterras.

10% greenfeekorting

A8cd5bc2 dac9 4ebf 9f04 15a6b8f9deb0

Golfclub de Koepel

Golfclub de Koepel ligt op ongeveer 10 kilometer van Almelo in de provincie Overrijssel. De golfbaan beschikt over 18 holes par 70 baan, prima oefenfaciliteiten en een sfeervol restaurant.

10% greenfeekorting

Hooge Graven_anwbgolf_clubhuis

Hooge Graven Golfclub

Hooge Graven Golfclub Ommen ligt in Arrien, op nog geen 10 minuten rijden van Ommen in de provincie Overijssel. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par 3 baan, oefenfaciliteiten, een golfschool en een restaurant met buitenterras.

10% greenfeekorting

« Terug naar clubupdates

Lees ook

  • 2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 15

    ANWB Golf Zomertour 2023

  • Win met anwb golf

    Winactie maart 2023

  • Course management golf sport